om Lill_header_artbylill

 

Velkommen til nettbutikken min. Her finner du kunstprints laget av meg,

Lill Leth-Olsen, som står bak merket ArtByLill.

 

 

Det jeg ønsker å formidle med kunsten min er det virkelige og det uvirkelige. Både hver for seg, og de to motsetningene sammen. Inspirasjon er hentet fra mine røtter, mitt liv, naturen og ofte også bare det som faller ned i hodet på meg i kreative øyeblikk.

Når du kjøper bildene mine vil jeg at du skal få en følelse av at du har kjøpt noe unikt og personlig. Kanskje minner bildet deg om et sted du har vært, kanskje synes du motivet er morsomt, og du smiler hver gang du ser på det. Eller så passer fargene bare helt enkelt perfekt inn i stua di.

 

 "Jakter den drømmeaktige streken..."

 

Jeg er opprinnelig fra Ålesund og er utdannet grafisk designer ved Westerdahl Oslo School Of Arts, Technology And Communication. Min jobbkarriere startet også i hjembyen, men en snasen trønder ville det annerledes. Så da ble det Trøndelag da. Nytt sted, nye folk (blant andre to fantastiske sønner), ny jobb, men havutsikten fikk jeg beholde. Heldigvis. Jeg elsker havet. 

I 20 år drev jeg mitt eget reklamebyrå, Leth-Olsen Reklame, før jeg hoppet på en ny utfordring og jobb i lokalavisa. Etter noen år bestemte jeg meg for å nok en gang starte for meg selv. Denne gangen med digital kunst. Hvorfor ikke? Jeg har jo aldri vært redd for å prøve noe nytt. Det å starte opp for meg selv igjen var godt både for meg og hørselsutfordringene mine:-)

 

kontoret mitt, ipadn og utsikta en perfekt dag

 

Mitt nye digitale verktøy har åpnet en helt ny verden for meg, samtidig som jeg har vært bestemt på å beholde den autentiske og ekte Lill. For jeg har alltid laget noe. Alltid tegnet. Alltid likt lyden av blyanten mot arket. Nå er arket erstattet med en iPad og blyanten har blitt digital. Lyden er annerledes, men det har ikke lagt en stopper for kreativiteten.

Jeg jobber fra hjemmekontor på Oksvoll i Ørland kommune. Her får jeg tegne i ro. Bare avbrutt av turer i skog og mark eller turer langs landeveien. På sommeren tar jeg tegnebrettet med meg ut og nyter havutsikten, duften av sjø, natur og snuser inn inspirasjon til neste kunstprint-prosjekt.

 

 "Tusen takk for at du besøker nettbutikken min. Håper du liker det jeg gjør."

 

”Kunst for alle til en overkommelig pris” 

 

Følg meg gjerne på Instagram @artbylill for nyheter, inspirasjonsbilder og tilbud. 

 

Kontakt:

Lill Leth-Olsen

post@artbylill.no

Vardesvingen 14, 7165 Oksvoll. Kontortid: 9-15. 

Tlf: +47 911 55 840

Instagram: @artbylill

Artbylill på Facebook

 

 

Utsikten fra kontoret